Descobrim la cuina preromana

Amb motiu de les 3eres Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida, us proposem viatjar als orígens de la nostra cultura gastronòmica per descobrir com era la cuina abans de l'arribada dels romans.

Receptes

  • Inici
  • Programa 3res Nits Gastronòmiques
  • Receptes preromanes
  • Museu de Lleida

Programa 3res Nits Gastronòmiques





Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir en XCompartir con FacebookCompartir en Pinterest

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inicio
Suscribirse a: Comentarios (Atom)

Susbscriu-te

Entradas
Atom
Entradas
Comentarios
Atom
Comentarios

Traductor

Enllaços d'interès

Archivo del blog

  • ▼  2013 (11)
    • ▼  junio (11)
      • El secrets de la cuina preromana. Diari Segre 21 d...
      • Joan López (UdL) i Miquel Sabaté (MLDC) porten les...
      • La llar dels ibers i l'alimentació
      • La mel a la cuina ibèrica: un plaer de naturalesa ...
      • La recepta de la "Sopa Negra" , un plat deliciós!!
      • L'equip de les Nits Gastronòmiques cuina receptes ...
      • El Museu de Lleida serveix història en els plats d...
      • La cervesa de Genó (Aitona), 3.000 anys de tradici...
      • "Ibers no hi ha qui els entengui"...., al Museu de...
      • Tornen les Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida...
      • Les Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida es con...
Tema Filigrana. Con la tecnología de Blogger.