martes, 11 de junio de 2013

Tornen les Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida amb la "Cuina preromana".


El Museu de Lleida organitza per tercera vegada consecutiva les seves Nits Gastronòmiques amb la finalitat d'apropar el patrimoni que conserva d'una manera lúdica i participativa. Aquest cop la protagonista és la "Cuina Perromana", a partir d'una sel·lecció de plats realitzada pel professor Joan Santacana (UB)  inspirats en la cuina que degustaven els pobles ibers abans de l'arribada dels romans.

Abans del sopar, gaudirem  d'un "aperitiu" en forma de visita guiada a càrrec del professor Joan López (UdL), que ens situarà en la història de les edats del Bronze i del Ferro. Per complementar l'experiència, aquest any incorporem una visita guiada al jaciment del poblat de l'Edat de Bronze de Genó (Aitona) per cortesia de l'Ajuntament d'Aitona i de Fruiturisme.


No hay comentarios:

Publicar un comentario