sábado, 15 de junio de 2013

L'equip de les Nits Gastronòmiques cuina receptes amb més de 3.000 anys antiguitat

El dijous 13 de juny, un grup de col·laboradors de les Nits Gastronòmiques, vam portar a terme l'elaboració de diverses versions de les receptes que es serviran durant els dos sopats programats el 21 i 22 de juny. L'equip format per Rafa Gimena (Como Pomona), Teresa Planella (Bar-restaurant FECOLL), Miquel Sabaté (Museu de Lleida), Dolors Pelegrí (Ajuntament d'Aitona), comptar amb la supervisió de presencial de Gregori Canalies, director de l'escola d'hoteleria de Lleida, i  via telefònica de Joan Santacana professor de la UB.

Després de diversos tasts es van afegir petits canvis en l'elaboració d'alguns dels plats per adaptar-los als gustos de l'actualitat, però sense perdre l'essència de la recepta preromana. Aquí teniu algunes imatges de l'experiència gastronòmica:
 
 




1 comentario:

  1. Acabo de descobrir les Nits Gastronòmiques a partir de twitter i ara estava mirant aquest blog i hi ha molta notícies interessants però no hi ha l'opció de subscriure's... seria interessant afegir el widget o l'opció de rebre les noves publicacions al correu electrònic per tal de poder estar informats. Si us ho plantegeu ja ho sabeu, teniu una seguidora ;)

    ResponderEliminar